top of page

Frisse lucht

Bijgewerkt op: 18 mrt. 2020Het meest essentiële element om het leven in stand te houden is zuurstof.

  • Zonder voedsel ga je binnen een paar weken dood.

  • Zonder water sterf je in een paar dagen.

  • Zonder lucht sterf je in een paar minuten.

  • Bloed en cellen zijn afhankelijk van zuurstof.


Frisse lucht stimuleert de vitale organen en helpt het systeem zichzelf te ontdoen van onzuiverheden die zich hebben opgehoopt. Frisse lucht geeft de huid leven en heeft een beslissende invloed op de geest. Het verbeterd de hersengolven en het helpt in leren. Frisse lucht geeft ook een beter spijsvertering.


Frisse lucht bevat negatieve ionen die helpen het immuunsysteem tegen ziekte te bestrijden. Na een storm zijn de negatieve ionen opgeladen door bliksem en is de lucht zuiverder. Het gebrek aan frisse lucht veroorzaakt specifieke problemen zoals koorts, verkoudheid en longaandoeningen.


"De maag, lever, longen en hersenen lijden onder gebrek aan diepe, volledige lucht inademingen die het bloed zou elektrificeren en een heldere, levendige kleur zou geven, en die het alleen puur kan houden, toon en kracht kan geven aan elke deel van de levende machine. "- Ellen G. White, Testimonies Vol. 2, pp. 67-68


Ga 's morgens naar buiten en haal diep adem; blaas alle lucht uit je longen. Herhaal dit ongeveer 3 of 4 keer. Laat dag en nacht frisse lucht in uw huis ventileren. Oefeningen in de open lucht bevordert een goede bloedsomloop. Lucht is de vrije zegen van de hemel.


"In de onvergelijkelijke gave van Zijn Zoon heeft God de hele wereld omringd met een atmosfeer van genade zo echt als de lucht die rond de aarde circuleert. Iedereen die ervoor kiest om deze levengevende sfeer te ademen, zal leven en opgroeien tot het niveau van mannen en vrouwen in Christus Jezus. "- Ellen G. White, Stappen naar Christus, p. 68

Frisse lucht is een belangrijk element voor een optimale gezondheid!

121 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page