top of page

Gezondheid ontdekken met Barbara O'Neill

Bijgewerkt op: 22 jul. 2022


WAT: Gezondheidsseminar met Barbara O'Neill

WANNEER: 11 - 16 JULI - bekijk het programma hier

WAAR: De Kandelaar in Veendam - Dr. A. Kuyperstraat 44


Het lichaam kan zichzelf genezen door zijn eigen ontwerp, en u kunt een schema ontwerpen dat het lichaam in staat stelt dat te doen waarvoor het gemaakt is - zichzelf genezen.


De lezingen zitten vol met informatie die u in staat stelt om op een intelligente manier een levensstijl aan te nemen die werkt met het verbazingwekkende vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen, wanneer de juiste omstandigheden worden gegeven.


Over Barbara O'Neill

Barbara O'Neill begon haar beroepsleven in 1969 als kapster, daarna als psychiatrisch verpleegster, leefde als een hippie, baarde zes kinderen, studeerde natuurgeneeskunde en voeding, werd stiefmoeder van nog twee kinderen en werkte als gezondheidsdirecteur op twee Australische gezondheids- en welzijnsretraites.


Barbara's ervaring, kennis en gezond verstand stijl van lesgeven hebben haar een populaire en veelgevraagde spreker gemaakt in Australië en internationaal.


>> Wist je dat Barbara vorig jaar ook bij ons lezingen heeft gegeven? BEKIJK ZE HIER


Barbara O'Neill raakte geïnteresseerd in natuurlijke gezondheid toen haar eerste kind ziek werd en wekenlang in het ziekenhuis lag. Dit motiveerde haar om de oorzaak te onderzoeken, een remedie te vinden en een levensstijl te leiden die zou voorkomen dat dit opnieuw zou gebeuren. Toen ze 26 was, omarmde ze het christendom, wat haar een nieuwe kijk gaf op het menselijk lichaam als een ingewikkeld ontworpen organisme met ingebouwde mechanismen om zichzelf te genezen. Barbara werd vooral geïnspireerd door de gezondheidsgeschriften van Ellen G. White.


Barbara O'Neill's succes in genezing komt voort uit haar kennis van de voorwaarden die nodig zijn voor het lichaam om zichzelf te genezen. Haar grote passie en levenswerk ligt in het opleiden van mensen in de juiste gezondheidsprincipes die leiden tot een langer, gezonder en gelukkiger leven. Haar innemende stijl van lesgeven is zowel informatief als praktisch. Barbara O'Neill spreekt voor een internationaal publiek over natuurlijke gezondheid en promoot de acht gezondheidswetten van God voor optimale gezondheid en genezing.


>> Meer weten over de 8 gezondheidswetten? KLIK HIER voor meer.


PROGRAMMA:

Maandag 11 juli:

17:30 - Ware oorzaak van ziekte

19:00 - De eliminatiesystemen van het lichaam en het lichaam detoxen


Dinsdag 12 juli:

17:30 & 19:00 - Een reis door de darmen en spijsvertering. Deel 1 & 2


Woensdag 13 juli:

17:30 - Problemen met de nieren, prostaat en blaas

19:00 - Herbedraden van de hersenen - Dementie & Alzheimer


Donderdag 14 juli:

17:30 - Hoe pas ik watertherapie toe?

19:00 - Hoe maak ik een kompres?


Vrijdag 15 juli:

17:30 - Beste voeding voor kinderen

19:00 - Fantastische vetten


Zaterdag 16 juli:

10:00 - Depressie overwinnen

11:00 - Waar God Zijn Naam schrijft

15:00 - Ademhalingsproblemen - wat kan je daarvoor doen?KUNT U ER NIET BIJ ZIJN?

ER IS OOK LIVESTREAM AANWEZIG!

Of u kunt het later terug kijken.
Meer informatie of een vraag?
1.824 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page