top of page

Steve Wohlberg over de eindtijd

Bijgewerkt op: 10 mrt.

12- 16 maart

Eindtijd oplossingen met Steve Wohlberg

Zullen christenen verdwijnen door een geheime opname? Zullen zeven jaren van apocalyptische terreur de achtergeblevenen treffen? Zal DE antichrist gaan wonen in een herbouwde Joodse tempel en zich als God voordoen? Zullen de volkeren van deze wereld Israël gaan aanvallen in Armageddon? Bestsellers zoals het boek 'Left Behind' en populaire apocalyptische films voorspellen deze dingen. Hebben zij gelijk?


In deze presentaties zult u VEEL bijbelse waarheden ontdekken. U zult levensbelangrijke inzichten krijgen over wat het boek Openbaring werkelijk zegt over Israël, de berg sion, het nieuwe Jeruzalem, de hemelse Tempel, Babylon en Armageddon. Deze hemelse waarheden hebben de ogen van velen, over de hele wereld, geopend; Ze kunnen ook uw leven voor goed veranderen.


Let op: De presentaties zijn in het Engels en worden op het podium direct vertaald naar het Nederlands.


Programma:

Dinsdag 12 maart 19.00 uur:

Zullen christenen binnenkort verdwijnen?


Woensdag 13 maart 19.00 uur:

Het schokkende principe van twee Israëls


Donderdag 14 maart 19.00 uur:

7 jaar verdrukking?


Vrijdag 15 maart 19.00 uur:

Zal de Joodse tempel herbouwd worden?


Zaterdag 16 maart:

11.00 uur: Armageddon

15.00 uur: Mythes over de Godheid


Waar?

In de Zevende-dags Adventisten kerk Hoogeveen in Zwarte Dijkje 45

7914 PB Noordscheschut


Wie is Steve Wohlberg?

Steve Wohlberg is de spreker/directeur van White Horse Media. Als bekend spreker en auteur van meer dan 40 boeken, hebben Steve en zijn team jarenlang radio-, televisie- en YouTube-programma's geproduceerd die nu wereldwijd worden bekeken en beluisterd. Wohlberg is ook te gast geweest bij meer dan 500 radio- en tv-shows en heeft op speciale uitnodiging gesproken in het Pentagon en de Amerikaanse Senaat. Hij woont momenteel in het schilderachtige Priest River, Idaho. Hij en zijn vrouw Kristin hebben twee kinderen, Seth en Abby, plus een aantal huisdieren. Steve geniet van het buitenleven, tuinieren, joggen en zwemmen. Zijn bediening website is www.whitehorsemedia.com.


Livestream

Livestream te volgen op het YouTube Kanaal van LightchannelTV Nederland.

429 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page