top of page

Nieuwjaars voornemens

Bijgewerkt op: 8 apr. 2023

maar één ding doe ik: vergetend wat achter is, mij uitstrekkend naar wat voor is, jaag ik naar het doel: de prijs van de roeping van God, die van boven is, in Christus Jezus. - Filippenzen 3:14

Een ander jaar van je leven wordt vandaag afgesloten. Hoe kun je erop terugkijken? Ben je vooruitgegaan in het goddelijke leven? Ben je gegroeid in spiritualiteit? Heb je jezelf gekruisigd, met de gevoelens en verlangens? Heb je een toegenomen interesse in de studie van Gods Woord? Heb je beslissende overwinningen behaald over je eigen gevoelens en eigenzinnigheid? O, wat is het verslag van uw leven geweest in het jaar dat nu voorbij is in de eeuwigheid, om nooit meer herinnerd te worden?


Als u een nieuw jaar ingaat,

  1. *Laat het zijn met een serieus besluit om uw koers opwaarts te hebben.*

  2. *Laat uw leven verhevener en beter zijn dan het tot nu toe was. *

  3. *Maak het uw doel niet om uw eigen belang en plezier te zoeken, maar om de zaak van uw Verlosser te bevorderen*

Op het pad van de gerechtigheid is leven, en de weg in haar spoor voert niet naar de dood. - Spreuken 12:28

Een nieuw jaar opent nu zijn eerlijke onbeschreven bladzijden voor je. De opnemende engel staat klaar om te schrijven. Jouw handelwijze zal bepalen wat hij zal opschrijven. Je kunt je toekomstige leven goed of slecht maken; en dit zal voor jou bepalen of het jaar dat je zojuist bent ingegaan voor jou een gelukkig nieuw jaar zal zijn. Het ligt in jouw macht om het zo te maken voor jezelf en voor de mensen om je heen. Laat daar een aantekening worden gestempeld, waarvoor je je niet zult schamen, dat je die aan de blikken van mensen en engelen hebt geopenbaard.


Laat geduld, verdraagzaamheid, vriendelijkheid en liefde een deel van je wezen worden; dan zal alles wat zuiver en mooi is en van goeden huize komt in je ervaring rijpen.


- My Life Today


Begin het jaar met een goed voornemen om dit jaar de gehele Bijbel te lezen en te bestuderen! Bekijk hier73 weergaven0 opmerkingen

Kommentare

Kommentare konnten nicht geladen werden
Es gab ein technisches Problem. Verbinde dich erneut oder aktualisiere die Seite.
bottom of page