top of page

Ervaringen van Wittenberg

Bijgaand treft u een verslag van de ervaringen onlangs in Duitsland, waaronder ook in Wittenberg. Een indrukwekkend verslag van de werking van deze folder.Opmerkelijk dat ook Angela Merkel een boek van De Grote Strijd kon worden overhandigd.

In Nederland zijn bijna alle 90.000 folders verspreid en we zien weer uit naar een nieuwe bestelling.  Ook hebben we inmiddels ongeveer 80 aanvragen gehad voor de Grote Strijd die we via de folder gratis aanbieden. Naast de Nederlandstalige folders hebben we ook nog 5.000 Engelstalige folders. Vraag deze folders bij ons aan en we sturen deze gratis naar u toe (alleen een kleine vergoeding voor de verzendkosten).


Helaas ondervonden we veel tegenwerking van de officiële kerkelijke instanties in Nederland, laat staan dat er sprake was van een positieve medewerking in de verspreiding daarvan. Maar ondanks dat kunnen we tot dusver zeggen dat we met Gods hulp veel mensen hebben kunnen vragen om uit Babylon te komen en mensen hebben kunnen waarschuwen voor de tactieken van de antichrist (Rome).

U zult zich afvragen of deze campagne nu is afgesloten. We kunnen u vertellen dat we dat niet van plan zijn. Er zijn nog steeds mensen die contact met ons opnemen over het verspreiden van de folder. We hopen dat u in de toekomst niet ophoudt ons te steunen! We zullen de tekst op de voorkant iets aanpassen, zodat deze ook up-to-date is voor de periode na 2017. Dus, de reformatiebeweging marcheert voort!


Het protest is nog niet voorbij!

Het Lightchannel team

16 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page