top of page

Beyond the veil of darkness

Esmie Branner

"Het was een heldere en zonnige sabbatmorgen… de dag waarop ik zeker dacht te sterven.” Met deze woorden begint Esmie Branner haar hartverscheurende verhaal van intrigues en wonderen die nog gebeuren in onze tegenwoordige tijd. Een verhaal dat uw geloof zal verdiepen in een God die nog steeds tussenbeide komt om Zijn kinderen te behoeden voor de vernietiging.
Beyond the Veil of Darkness is een intiem verslag uit de eerste hand van de worstelingen, tegenwerkingen en de moedige overwinning van een jonge christelijke vrouw die zich vastklampte aan haar geloof in Jezus Christus ondanks de fysieke en geestelijke mishandelingen door een moslim echtgenoot. Hoewel je soms denkt dat je in een spannende roman zit te lezen, zijn de beschreven gebeurtenissen toch echt waar.
Esmie vertelt over de ontvoering van haar 3 zonen en haar vlucht naar Saoedie Arabië om zich weer met haar gezin weer te verenigen. Door haar woorden heen zult u de vervolging zien, de isolatie die haar te wachten stond in dit vreemde land waar het openlijk uitkomen voor het christelijk geloof kan leiden tot de dood. En u zult verheugd zijn over de triomf van haar geloof die leidde tot wonderlijke tussenkomsten en een Daniël-achtige bevrijding.
Het verhaal van Esmie toont aan wat het echt betekent om alles aan Jezus over te geven en om gezuiverd te worden in het vuur. De impressies die je krijgt van deze spannende thriller-achtige getuigenis zal voor altijd in uw geheugen en in uw hart blijven. Het is werkelijk een onvergetelijke en inspirerend verslag van de trouw van God en Zijn kracht over de machten van de duisternis.

bottom of page