top of page

Spiritistische genezing ontmaskerd


We zijn blij dat wij Edwin Noyes (VS) in Nederland kunnen verwelkomen. Edwin Noyes is een gepensioneerde huisarts, met een kortdurende missiedienst als chirurg in Phuket, Thailand. Hij gaf 45 jaar lang internationaal seminars over voeding en levensstijl. De afgelopen 20 jaar gaf hij seminars waarin hij spiritistische praktijken in gezondheid en in de medische wereld heeft onthuld. Edwin Noyes gaf presentaties op scholen, Hogescholen, 3-ABN TV en Better Life TV. Hij is auteur van 3 boeken over spiritistische genezingspraktijken.


Edwin Noyes zal voor ons gaan spreken over moderne spiritistische praktijken die al ver zijn ingevoerd in de huidige samenleving, zoals: mindfulness, Chinese medicijnkunst, ayurveda, hypnose, tovenarij, homeopatie, reflexologie en allerlei andere onderwerpen. U bent van harte uitgenodigd.

Het programma ziet er als volgt uit:


Vrijdagavond 19.30 uur:

Het verhaal van de gezondheidsboodschap:  Deze presentatie legt de nadruk op de gezondheidsboodschap die God aan onze kerk gaf en die in harmonie is met de wetenschap en waarvan is aangetoond dat deze een lang leven bevordert. Waarom zouden we schijnbare genezingsmethoden kiezen uit landen en religies die de slechtste geschiedenis voor gezondheid en levensduur hebben gehad?


Zaterdagmorgen 10.00 uur:

Twee grote misleidingen. De eerste spiritistische misleiding in de Hof van Eden en de wereldwijde spiritistische misleiding die zich voordeed in de eindtijd, waarin we ons nu bevinden.


Zaterdagmorgen 11.00 uur:

Babylonische spirituele mysteriën in gezondheid en genezing: van Eden tot Babylon. In deze sessie worden de principes getoond die gebruikt worden door Satan aan de boom, die van:

a) het samenbrengen van goed en kwaad om een superieure staat te produceren,

b) er is geen dood

c) het leven is een vooruitgang naar het zijn als God,

Dit is de basis voor een vals scheppingsverhaal, ontwikkeld in het oude Babylon. Dit valse scheppingsverhaal is de kern en de basisprincipes voor het vervalste heilsplan van heidendom / natuuraanbidding. De alternatieve mystieke genezingsmethoden, die moeten worden blootgelegd, zijn een uitbreiding van de heidense vervalste verlossingsleer.


Zaterdagmiddag 14.30 uur, 3 kortere sessies:

Sessie A. Babylonische spiritistische mysteriën in de christelijke beschaving. De geschiedenis van het behoud van deze heidense leerstellingen op een verkapte en subtiele manier in de christelijke beschaving. Tegenwoordig heeft deze beweging zich verenigd met het heidense oosten onder de vlag van Oost - West. Hun rechter arm van evangelisatie is door hun oosterse gezondheids- en genezingspraktijken.

Sessie B. Meditatie en yoga: oude Indiase genezingstradities: onthullen hoe de principes van het valse verhaal van de schepping en het heilsplan in de hindoeïstische en oosterse religies bedrieglijk zijn omgezet in genezingspraktijken in het Westen.

Sessie C. Acupunctuur en Chinese traditionele geneeskunde: zoals in de hindoeïstische religie, zo komt in de boeddhistische cultuur de weg naar de hemel van het nirvana / geest, door acupunctuur, verschillende meditatiemethoden en vechtsporten.


Zondag vanaf 10 uur:

Tijdens de bijeenkomsten zondag zullen de diverse onderwerpen aan de orde komen: reflexologie, reiki, cranio-sacrale therapie, mystieke kruidengeneeskunde, homeopathie, waarzeggerij en andere.


Adres van de bijeenkomsten:

Vrijdag en zaterdag: Gebouw Eben Haëzer, Klinkerstraat 16, Oostwold.

Zondag: De plaats van samenkomst op zondag wordt in Oostwold bekend gemaakt.


Let op: Edwin Noyes heeft ook een boek over al de bovengenoemde (en meer) onderwerpen geschreven. De titel van het boek luidt: Alternative & Mystical Healing Therapies. U kunt een gratis pdf-versie van zijn boek bij ons bestellen via ons e-mailadres: info@lightchanneltv.org.
122 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page