top of page

GEZONDHEIDSSEMINAR MET FAMILIE PERSHIN

Bijgewerkt op: 24 feb. 202022 - 29 september - Winschoten

Zalencentrum Lamain


Waar komen uw problemen vandaan en wat kunt u er zelf aan doen? Wat kunt u zelf doen om al de alledaagse ziektes te voorkomen? Misschien bent u zelf niet ziek, maar wat zou u kunnen doen om uw familielid te helpen?


In deze gezondheidslezingen worden verschillende ziektes besproken die we steeds meer en meer in deze wereld zien. We gaan er dieper op in wat u zelf kunt doen om bepaalde kwalen op te lossen. Maar het belangrijkste om te bekijken is, waar komen deze ziektes vandaan? En hoe kunnen we de oorzaak oplossen?


Wilt u meer weten wat je kan doen voor je gezondheid met de producten die u waarschijnlijk dagelijks of wekelijks gebruikt in de keuken? Zoals uien, knoflook, aardappelen en kool? Of waar is houtskool precies goed voor? U bent van harte uitgenodigd!


De weg naar gezondheid start bij u!

Er is ook de mogelijkheid om met de desbetreffende health coach een gesprek aan te gaan als u dat nodig heeft.


HET PROGRAMMA:


ADRES: Zalencentrum LAMAIN, Bosstraat 27, 9671 GD Winschoten

OVER ANDREY EN AMY PERSHIN:

Andrey en Amy Pershin wonen al meer dan dertien jaar in Alabama op de prachtige campus van het Uchee Pines Institute. Uchee Pines is een Lifestyle Center en Medical Missionary School, en beide zijn in hun school opgeleid als Lifestyle Counselors. Andrey geeft verschillende medische lessen aan de stagiairs en voert gezondheid onderzoeken uit. Amy geniet van haar werk als huis moeder van een dochter, Samantha, tien jaar oud. Het gezin is zeer gezegend met een uitgebreide bediening waarbij ze de hele wereld rondreizen en adviezen geven over Gods gezondheidsmethoden en eenvoudige heelmethoden om genezing en verlichting te brengen. God heeft hen ook gezegend met plaatselijke bedieningsmogelijkheden in nabijgelegen steden, door het geven van lessen in een centrum waar mensen van drugs af willen komen, in een bibliotheek en gewoon bij mensen thuis.
299 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page