top of page
Vom Schatten zum Licht 222.jpg

Het verhaal van hoop

Dit boek onthult een blik in

het verleden, het heden en verder.

Vertaald in meer dan 70 talen

WEB - Who is in control.jpg

De Grote Strijd

Ongeëvenaarde veranderingen die om ons

heen plaatsvinden, voorspellen snelle en verontrustende

gebeurtenissen van een enorme omvang.

Reeds in veel harten zijn er zorgen en kwalen waarvan het lijkt dat die menselijk gezien niet zijn te genezen. Op veel plaatsen heerst een onbestendige en onrustige situatie, waardoor politieke en religieuze krachten ongekende allianties smeden. En geheel buiten de controle van de mensheid zijn er ongereguleerde natuurkrachten die de ene na de andere calamiteit snel achter elkaar doen ontketenen: aardbevingen en tornado’s, vernietiging door vuur en overstromingen, epidemieën, ziekten, vaak met een groot verlies aan mensenlevens en eigendommen.

 

Ernstig en belangrijk, zijn inderdaad de gebeurtenissen die in onze tijd plaatsvinden. Maar wat betekenen deze werkelijk allemaal? Kunnen dit signalen zijn, die ons voor een dreigend gevaar waarschuwen? Wat moet onze rol zijn bij de snel naderende gebeurtenissen die weldra over de aarde zullen losbreken?

 

Het boek in jouw handen geeft definitieve antwoorden. Op basis van lessen uit de geschiedenis en Bijbelse profetie onthult De Grote Strijd dat de wereld een theater van strijd is. De acteurs - jij en ik - bereiden zich voor om onze rol te spelen in het laatste grote drama. En onze keuzes en acties spelen een rol bij de uitkomst van deze eindeloze strijd.

 

Jij bent het aan jezelf verplicht dit boek te lezen. Want 'zij die niet van de geschiedenis leren, zijn gedoemd het te herhalen'.

 Mockup grote strijd 3e versie.jpg

Een geschenk voor u!

Dit boek veranderde ons leven en

het kan ook het jouwe positief veranderen!

Gratis boek

Gratis verzending

Ongelooflijke inbreng

ALLEEN IN NEDERLAND

bottom of page